Tarieven

Een telefonische kennismaking van ca. 30 minuten is gratis.
Een intake kost €79,-.
Mijn tarief voor een vervolgconsult is €79,-.

De betaling is op rekening.
Een consult duurt 1 uur.

Afzeggingen die minimaal 24 uur van tevoren doorgegeven worden, waarbij het inspreken van de voice-mail of het sturen van een sms/app voldoende is, worden niet in rekening gebracht.

De consulten worden niet vergoed. Als je graag wilt komen, maar niet over voldoende financiële middelen beschikt, neem dan wel contact met mij op dan zoeken we waar mogelijk naar een passende oplossing.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten onder nummer 356.09.A. Tevens ben ik geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de Zorgverzekeraars, Vektis BV te Zeist onder AGB-code praktijk: 90051914 en AGB-code zorgverlener: 90043150. Daarnaast ben ik erkend registertherapeut bij de RBCZ onder licentienummer 103110B. Bij de Kamer van Koophandel is de praktijk geregistreerd onder KvK nummer: 34330709.

Als therapeut heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
Ik ben gehouden aan de beroepscode, derhalve is alle informatie over cliënten vertrouwelijk.

Mocht je onverhoopt ontevreden zijn over de begeleiding dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag van jou zelf. Dan hoop ik dat in een gesprek met je te kunnen oplossen.

Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit,klachten en geschillenzorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VIT (http://www.vit-therapeuten.nl).

In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (http://www.scag.nl). Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg onder licentienummer 103110B en val ik onder hun Tuchtrecht (zie http://www.tcz.nu/).