Thuiskomen bij jezelf

Tarieven

Consulten in de praktijk:

Telefonische kennismaking van ca. 30 minuten

Gratis

Intake in de praktijk

€95,00 (incl. 21% BTW)

Vervolgconsult in de praktijk.

€95,00 (incl. 21% BTW)

Een consult in de praktijk duurt 1 uur.
De betaling is op rekening en de factuur ontvang je per mail.

Therapie & Coaching via de telefoon of video call:

Telefonische kennismaking van ca. 30 minuten

Gratis

Intake

€95,00 (incl. 21% BTW)

Vervolgconsult per half uur

€49,00 (incl. 21% BTW)

Vervolgconsult per uur

€95,00 (incl. 21% BTW)

Therapie & coaching via de telefoon of video call duurt 1 uur of 30 minuten.
De duur van het consult wordt van te voren afgesproken.
De betaling is op rekening en de factuur ontvang je per mail.

Afzeggingen

Afzeggingen die minimaal 24 uur van tevoren worden doorgegeven , waarbij het inspreken van de voice-mail of het sturen van een sms/app voldoende is, worden niet in rekening gebracht.
Bij optreden van milde klachten als (loopneus, niezen, luchtwegklachten/hoesten, verkoudheid, verhoging, kortademigheid, buikpijn ,diarree,misselijkheid )ook bij minder dan 24 uur van te voren, graag direct doorgeven.  De gemaakte afspraak kan dan plaatsvinden via beeldbellen/telefoon.
Bij twijfel over je fysieke gezondheid, laat het altijd z.s.m. via app of sms weten i.v.m. jouw en mijn veiligheid. Ook bij minder dan 24 uur.

Vergoedingen

De consulten worden niet vergoed. Als je graag wilt komen/bellen, maar niet over voldoende financiële middelen beschikt, neem dan wel contact met mij op dan zoeken we waar mogelijk naar een passende oplossing. Coaching kan in sommige gevallen via een eigen bedrijf of werkgever gefactureerd worden. Dan is de BTW aftrekbaar. Informeer daarvoor bij je boekhouder/belastingadviseur.

Lidmaatschappen/registraties

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten. Tevens ben ik geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de Zorgverzekeraars, Vektis BV te Zeist. Daarnaast ben ik via de RBCZ ingeschreven bij het Tuchttrecht-register Complementaire zorg. Bij de Kamer van Koophandel is de praktijk geregistreerd onder KvK nummer: 34330709.

Als therapeut heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
Ik ben gehouden aan de beroepscode, derhalve is alle informatie over cliënten vertrouwelijk.

Samen een oplossing vinden

Mocht je onverhoopt ontevreden zijn over de begeleiding dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag van jou zelf. Dan hoop ik dat in een gesprek met je te kunnen oplossen.

Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit,klachten en geschillenzorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VIT (http://www.vit-therapeuten.nl).

In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (http://www.scag.nl). Ook ben ik ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en val ik onder hun Tuchtrecht (zie http://www.tcz.nu/).