Behandeling van trauma door pesten

Iedereen heeft wel eens met een pesterijtje te maken. Maar wanneer het pesten structureel wordt, is het niet langer een spelletje meer en kan het diepe sporen na laten.

Pesten overkomt niet alleen kinderen op school maar het kan ook volwassenen gebeuren, bijvoorbeeld op de werkvloer. Wanneer of waar het ook gebeurt; het kan tot een enorm beschadigd zelfbeeld leiden. En dat beperkt je in alles wat je doet of wilt bereiken en staat plezier in je leven in de weg.
Een trauma door pesten raak je helaas niet zomaar kwijt. Je kunt wel je leven weer terug krijgen. Integratieve psychotherapie helpt je hierbij. Je zelfbeeld wordt hersteld, je wordt beter weerbaar en staat weer positief in het leven.

Hoe ziet de therapie eruit?

De gedachte om in therapie te gaan wanneer je gepest bent, is misschien beangstigend. Maar tijdens deze therapie hoef je alle narigheid die je hebt meegemaakt niet opnieuw te vertellen. We focussen ons op het vergroten van je zelfbeeld, je zelfvertrouwen en je weerbaarheid. Je wordt hier vakkundig en persoonlijk bij begeleid. Je leert om je leven weer als positief te ervaren en om deze weer zelf vorm te gaan geven.

Laat een trauma door pesten je geluk en plezier in het leven niet in de weg staan.
Mail of bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken: +31 6 23 92 03 18