Reviews

“De begeleiding van Susanne was heel persoonlijk en werd altijd afgestemd op wat ik op dat moment het meeste nodig had. Ik vond het fijn dat we altijd aan het begin van de afspraak overlegden over waar mijn behoeftes lagen en wat ik wilde bereiken met het consult. Zo persoonsgericht heb ik niet vaak meegemaakt binnen de hulpverlening maar ik vond het erg prettig. Door de consulten bij Susanne heb ik meer inzicht gekregen in waar mijn angsten en verlangens liggen en heb ik geleerd te ontspannen. Ik raad je aan naar Susanne te gaan omdat, ik de afspraken altijd heel fijn vond, ik voelde me altijd erg welkom en begrepen en dat maakte het makkelijker om over mijn problemen te praten. Mocht iemand overwegen bij Susanne aan de slag te gaan dan zou ik zeggen dat ik het enorm positief heb ervaren om met Susanne te werken, en dat als diegene er zelf voor open staat aan zichzelf te gaan werken Susanne zeker een goede keuze is.”

“Er is nu zo een last van mij af. Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze stap en beslissing genomen heb. Dit traject heeft echt mijn leven veranderd. Ik ben ondertussen 10 kilo afgevallen zonder dat ik daar iets bijzonders voor heb moeten doen. Verder heb ik twee klanten gezien zonder al te veel faalangst, gewoon wat gezonde spanning. Ook op mijn opleiding kon ik dit keer echt mijzelf zijn.”

Susanne werkt met een unieke methode, de PresentChild Methode, waarin haar eigen kwaliteiten perfect naar voren komen. Susanne is empatisch, leeft met je mee, begripvol, warm, liefdevol en professioneel. Bij Susanne voel ik me direct op mijn gemak en dat is heel fijn, want met een ander praten over problemen met je kind is heel kwetsbaar. Ik voel me veilig bij haar.
Mijn grootste inzicht is geweest om zachter voor mezelf en mijn innerlijk kind te zijn. Dat mijn dochter mij spiegelt om mijn verdriet toe te laten en te verwerken in plaats van het te bedekken. Ook heeft de vertaling me inzicht gegeven in mijn grootste verlangen in het slaapritueel met mijn dochter: echt contact en intimiteit.
Mijn dochter van 3 jaar kon zich heel moeilijk van mij losmaken voor het slapen. Kwam wel 30 keer op een avond uit haar bed, huilde uren ontroostbaar en sloeg mij soms. Niks leek te helpen. De sessies met Susanne hebben me doen inzien dat ik de antwoorden voor dit probleem niet buiten mezelf moet zoeken, maar in mezelf kan vinden en dat mijn dochter die (niet altijd op een prettige manier) heel goed spiegelt. Ik ben op een andere manier naar mijn dochter en naar mezelf gaan kijken, een liefdevollere manier. Nu gaat ze over het algemeen rustig slapen. Ze stapt zelf in haar bedje, ik lees een verhaaltje, geef haar een kus, vaak wil ze me dan even aaien, ze draait zich om, ik blijf nog even bij haar zitten en binnen 5 minuten slaapt ze. Ze heeft haar rust weer gevonden en ik heb weer avonden voor mezelf. Hierdoor is het contact tussen ons overdag ook in een enorm positieve spiraal gekomen. We genieten van elkaar. Ik raad iedereen die ervoor open staat om de boodschap van zijn kind te ontvangen aan om met Susanne in gesprek te gaan. Het gaat heel diep, maar daardoor werkt het ook zo snel en heb je heel snel resultaat.
Mocht je nog twijfelen om met Susanne in gesprek te gaan? Wat wil je liever door blijven modderen? Dat lekt ontzettend veel energie. Of wil je het probleem bij de wortel aanpakken? Door de modder gaan, om vervolgens gezuiverd weer naar boven te komen. Ik hoop dat je voor het laatste kiest, want de sessies met Susanne hebben een neerwaartse spiraal veranderd in een opwaartse spiraal en dat gun ik iedereen. Niet in de laatste plaats, omdat onze kinderen belangrijke boodschappen voor ons hebben, die we alleen maar kunnen ontvangen, wanneer we echt naar onze kinderen leren luisteren. Susanne begeleidt dit proces heel mooi, waardoor jij je kind weer op een liefdevolle manier kunt begeleiden. Dank je wel, Susanne!

“Susanne begeleidt persoonlijk, zonder vooroordelen en oprecht betrokken. Door te werken met Susanne heb ik geleerd dat ik niet perfect ben en dat ook niet hoef te zijn.
Ik kan beter m’n grenzen aangeven, heb mezelf beter leren kennen en ben milder naar mezelf toe geworden. Ik raad je Susanne zeker aan, want ik zit veel beter in m’n vel en kan beter met tegenslagen omgaan. Mocht iemand overwegen om naar de praktijk van Susanne te gaan dan zou ik zeggen: Geef het een kans, uiteindelijk geeft het je inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt!”

“Susanne begeleidt heel erg “op maat”. Ze past zich aan op wat ik op dat moment het hardst nodig heb en waar ik het meeste aan heb. Sinds het begeleidingstraject bij Susanne heb ik een andere manier gevonden om met mijn emoties om te gaan. Eerst drukte ik veel meer gevoelens weg die ik er nu durf te laten zijn en in de ogen durf te kijken. Hierdoor heb ik ook veel minder last van die gevoelens. En ik kan mezelf veel beter rustig krijgen, door de oefeningen die ik bij Susanne heb geleerd. Ik raad je aan om met Susanne in zee te gaan omdat, ze heel direct is op een positieve manier, en heel doelgericht binnen korte tijd een kern kan raken. Dit alles op een hele warme manier, waardoor ze mensen snel op hun gemak kan laten voelen. Mocht iemand overwegen om bij Susanne aan de slag te gaan, je ontdekt dat je vanuit een fris perspectief naar jezelf gaat kijken en doelgericht te werk gaat juist door de wat alternatieve werkwijze. Als je daarvoor open staat ben je bij Susanne in hele goede handen!”

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail