De weg naar ontspannen, liefdevol ouderschap en een gelukkig kind!

Susanne van Sytzama is, Kindertolk®, Therapeut & Moeder van een prachtige dochter. Zij helpt ouders die een probleem ervaren met hun kind of worstelen met het ouderschap. Door de inzet van de PresentChild Methode (her)ontdekken ouders dat ouderschap ontspannen, effectief en liefdevol is! En kinderen weer gelukkig kunnen zijn.

Ik help ouders die verlangen naar een kind zonder dat lastige gedrag of probleem dat hen zorgen baart. Ik help ouders die benieuwd zijn naar dat wat hun kind hen wil ‘vertellen’ met zijn gedrag, wat er achter zit…. Ik help ouders die willen ontdekken dat ze zelf de sleutel kunnen zijn en daarmee juist veel meer macht in handen hebben dan ze dachten!

Als dochter van hele lieve zorgzame ouders die het allerbeste met mij voorhadden, ben ik toch vastgelopen in mijn leven. Mijn ouders deden alles wat er binnen hun vermogen lag om mij te helpen. Toch ben ik een lange eenzame weg gegaan om weer gelukkig en gezond te worden. Een weg waarvan ik inmiddels weet dat dat voor de kinderen van vandaag niet meer zo hoeft te zijn! Mijn ouders hebben nooit geweten dat ze zelf de sleutel konden zijn. Hadden mijn ouders de PresentChild Methode gekend, en een goede vertaling van mijn gedrag/ problemen die ik uitte gekregen, dan waren ons heel veel zorgen, pijn en kosten bespaard gebleven.

Zelf wilde ik pas moeder worden als ik mijn eigen ‘levensverhaal’ had begrepen, gezond en gelukkig was en ben aan de slag gegaan totdat ik dat bereikt had. Op basis van mijn verleden, helingsproces, ervaring als therapeut en persoonlijk visie die ik gaandeweg ontwikkelde, wist ik hoe ik naar mijn eigen kind wilde kijken en met moeilijke situaties wilde omgaan: Ik zag &zie mijn kind als spiegel. We hebben het fijn samen en ik geniet enorm van het ouderschap. Tegelijkertijd wist ik dat ik ouders wil begeleiden die een probleem ervaren met hun kind. Ik ontdekte de PresentChild Methode, waarin spiegelen centraal staat. Zo heb ik mijn levenservaring en ervaring als therapeut met elkaar kunnen verbinden. Inmiddels ervaar ik grote dankbaarheid voor alles wat ik heb meegemaakt. Juist omdat ik daardoor het mooiste werk van de wereld kan doen.

Wil je weten of een vertaling van de boodschap van jouw kind ook voor jou en je kind de oplossing kan zijn?
Mail of bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken: +31 6 23 92 03 18

Mocht je geen reactie ontvangen kijk dan even in je spambox. Als mijn e-mailadres nog niet is toegevoegd aan je adresboek komen mijn berichten daar soms in terecht. Als je mij mailt vermeld dan alsjeblieft ook een telefoonnummer in je mail.