Met Mindfulness afvallen en toch genieten

Bij de integratieve therapie Mindful Afvallen gaat het er niet om wat je eet. Het gaat om de reden waarom je eet wat je eet en wanneer je eet. Daar schuilen vaak, onbewust, emoties en gevoelens achter.

Dat gebeurt iedereen; bijvoorbeeld wanneer je onbewust een tussendoortje eet als je je verveelt. Maar soms nemen die emoties of gevoelens de regie over en gaan ze je eetpatroon bepalen zonder dat je dit in de gaten hebt. Met de therapie Mindful Afvallen breng je deze gevoelens goed in kaart. Daarmee heb je de beste munitie in handen om een gezonder eetpatroon aan te leren en een goed gewicht te bereiken én te behouden.

De voordelen van Mindful Afvallen

Mindful Afvallen helpt je om:

  • op een verantwoorde manier af te vallen
  • een gezond gewicht te behouden
  • de kans op eetproblemen te verkleinen
  • de regie over je eetpatroon te behouden
  • minder obsessief met eten om te gaan
  • meer te genieten van eten!

Hoe ziet de therapie eruit?

Tijdens de therapie Mindful Afvallen, neem je je eetpatroon goed onder de loep met alle aandacht voor Mindfullness. Afvallen is het meest effectief wanneer je weet welke emoties of gevoelens je eetpatroon beïnvloeden.
Je leert goed naar jezelf en je lichaam luisteren. Eten wanneer je lichaam daar om vraagt en ook belangrijk; genieten van eten. Zonder schuldgevoel. Of het nu een wortel gaat of een heerlijke chocolademousse met slagroom.

Wil je ook genieten van een gezond gewicht én weer kunnen eten zonder schuldgevoel?
Mail of bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken: +31 6 23 92 03 18

Mocht je geen reactie ontvangen kijk dan even in je spambox. Als mijn e-mailadres nog niet is toegevoegd aan je adresboek komen mijn berichten daar soms in terecht. Als je mij mailt vermeld dan alsjeblieft ook een telefoonnummer in je mail.