Burn-out of overspannen? Behandeling voor gezonde balans

Wanneer de balans verstoord wordt tussen wat er van je geëist wordt en wat je aan kunt, kun je stress ervaren of je overspannen voelen. Veel mensen denken bij stress-gerelateerde klachten al snel aan een veeleisende baan, maar ook in je privéleven kan er soms teveel op je afkomen. Als je een alleenstaande ouder of mantelzorger bent bijvoorbeeld.

Wanneer stressvolle situaties te lang duren, is de kans groot dat je een burn-out ontwikkelt. Dit kan allerlei lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het kan soms lastig zijn om hier in je eentje weer uit te komen.

Integratieve therapie helpt je bij een burn-out de balans weer te vinden tussen wat er van je verlangd wordt en wat je aan kunt. Het leert je in te grijpen wanneer er teveel van je gevraagd wordt.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Wanneer je weet dat je moeite hebt om grenzen te stellen, kan integratieve therapie je ook heel goed helpen om zichtbaar te durven zijn en te durven communiceren over je grenzen en gevoelens.

Heb je een burn-out of voel je je overspannen? Behandeling door Integratieve Therapie helpt.
Mail of bel gerust voor meer informatie: +31 6 23 92 03 18

Mocht je geen reactie ontvangen kijk dan even in je spambox. Als mijn e-mailadres nog niet is toegevoegd aan je adresboek komen mijn berichten daar soms in terecht. Als je mij mailt vermeld dan alsjeblieft ook een telefoonnummer in je mail.